Sluitingsdagen 2018:


1 april t/m 31 mei


Algemene voorwaarden


 De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen en incl. BTW.

 Suukeruusje is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de taart nadat deze opgehaald is.

 In geval van een klacht vraag ik u binnen 24 uur contact met mij op te nemen. Ik geef geen geld terug maar neem uw klacht uiterst serieus en probeer samen met u tot een oplossing te komen.

 Om teleurstellingen te voorkomen, adviseer ik u om zo spoedig mogelijk uw bestelling te plaatsen. Minimaal 2 weken voor een thema taart en 3 maanden voor een bruidstaart. Last minute taartbestellingen zijn natuurlijk ook mogelijk (denk aan een geboortetaartje), mits hier ruimte voor is.

 Bezorgen is gratis op Noord-Beveland, daarna wordt er een kilometervergoeding gevraagd. Deze wordt berekend aan de hand van genoemde kilometers op de routeplanner à €0,30 p.km.

 Suukeruusje is een eenmansbedrijf en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaar wegende prive omstandigheden de bestelling te annuleren. Ik zal mijn uiterste best doen om een passende oplossing aan te dragen.

 U dient zelf rekening te houden met eventuele allergieën, Suukeruusje is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties.

 Annuleren van uw bestelling kan tot uiterlijk 2 weken voor leverdatum met uitzondering van bruidstaarten en bestellingen v.a. 50 personen. Deze kunnen tot uiterlijk 1 maand voor leverdatum worden geannuleerd.

 De betaling kan contant bij aflevering, wanneer u het wilt overschrijven geeft u dit dan tijdig aan. U krijgt dan een factuur toegestuurd, de betaling hiervan dient 3 dagen vóór de afhaaldatum op de rekening van Suukeruusje te staan. Voor bruidstaarten geldt; betaling uiterlijk 2 weken vóór de trouwdag.

 Wanneer u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.