Sluitingsdagen 2020/2021:


23 juli t/m 5 september *


* In deze periode worden er géén taartbestellingen aangenomen (m.u.v. bruidstaarten)! De winkel is in deze periode op zaterdag wel geopend.

Voor extra (onverwachte) sluitingsdagen van de winkel houdt social media in de gaten of via notificatie aan de deur!


Algemene voorwaarden


De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen en incl. BTW.

Suukeruusje is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de taart nadat deze opgehaald is.

In geval van een klacht vraag ik u binnen 24 uur contact met mij op te nemen. Ik geef geen geld terug maar neem uw klacht uiterst serieus en probeer samen met u tot een oplossing te komen.

Om teleurstellingen te voorkomen, adviseer ik u om zo spoedig mogelijk uw bestelling te plaatsen. Minimaal 2 weken voor een thema taart en 3 maanden voor een bruidstaart. Last minute taartbestellingen zijn natuurlijk ook mogelijk (denk aan een geboortetaartje), mits hier ruimte voor is.

Taarten kunnen niet worden bezorgd. Deze dienen zelf opgehaald te worden in onze winkel. Geadviseerd wordt om een grote koeltas of doos met koelelementen mee te nemen.

Suukeruusje is een eenmansbedrijf en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaar wegende prive omstandigheden de bestelling te annuleren. Ik zal mijn uiterste best doen om een passende oplossing aan te dragen.

U dient zelf rekening te houden met eventuele allergieën, Suukeruusje is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties.

Annuleren van uw bestelling kan tot uiterlijk 2 weken voor leverdatum met uitzondering van bruidstaarten en bestellingen v.a. 50 personen. Deze kunnen tot uiterlijk 1 maand voor leverdatum worden geannuleerd.

De betaling dient 3 dagen vóór de afhaaldatum op de rekening van Suukeruusje te staan. Indien u contant wilt betalen of wilt pinnen, dit graag van te voren aangeven. Voor bruidstaarten geldt; volledige betaling uiterlijk 2 weken vóór de trouwdag.

Wanneer u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.